Evenimente cu emotii

Evenimente cu emotii
Pe dreapta si stanga gasesti de TOATE de la Multi si Diferiti, iar in mijloc IZIUMINCA mea modelata modest din PLASTILINA zilei cu experiente si experimente din tarile in care ma invart ca sa Te inspir si nu sa Te impresionez:

luni, 11 aprilie 2011

Cum Vaclav Klaus fura un pix din Chile, arata Televiziunea de Stat din Cehia

Prezentatoarea spune ca in calatoria oficiala prin America de Sud, presedintele Cehiei Klaus a trecut si prin Chile unde printre altele i-a placut foarte tare un pix. Vezi video mai jos cum presedintele Cehiei actioneaza ca un copilas caruia i-a placut o jucarie si nestingherit o pune in buzunar, crezand ca nu-l observa nimeni :)

Este un pix protocolar si bineinteles ca i-a apartinut in ultima instanta, dar vezi bine si tu cum Televiziunea de Stat face haz si nu-i linge curul, chiar daca e vorba de un presedinte de tara. Or, televiziunea, de stat sau privata, este cu adevarat in serviciul publicului, si nu in serviciul presedintelui.

Indiferent de ce functie au oamenii in aparatul de stat, mass media de aici este cu ochiul mereu critic pe politicieni, iar acestia din urma la randul lor vin mereu cu darea de seama in fata cetateanului si stau la televiziuni ca la covor in fata celui mai tiran sef - cetateanul. Aceasta concluzie am indraznit s-o fac in urma observarilor mele zilnice timp de 5 ani ale comportamentului mass-media din mai multe tari din Vest.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru comentariu: